PDA

View Full Version : TextArea and line breaks


webninja
04-01-2006, 06:30 AM
If I use ordinary text, not HTML, in a mx:TextArea UI Component, what's the trick to breaking the line? I tried the \n and \r with no joy at all and a few other tricks. There has to be a secret handshake on this one...

hangalot
04-01-2006, 01:28 PM
no \n and \r should do the trick. i will get back to you on this one a bit later today.

hangalot
04-01-2006, 01:53 PM
ok. i can reproduce and logged a bug.

webninja
04-01-2006, 05:05 PM
ok. i can reproduce and logged a bug.

Ah, okay, thanks very much. I guess I'll use HTML until it's fixed. I was using text so I could allow the user to change the font size, but that's a minor issue.