PDA

View Full Version : getURL button in a movie that loops


rixs
03-21-2001, 08:11 AM
Hi there,
my problem is that i don't know wich action will getURL, only when a button is activ. I'm using flash5 and action starts automatically when the movie comes to the second loop or either right away.
thanks in advance rixs

Jesse
03-21-2001, 09:09 AM
You should put the code on a button rather than a keyframe. So you create your button, drag a copy of it from the library to the stage then right click on it and add the get URL action.
Like this:
on (release) {
getUrl ("www.actionscripts.org");
}

Cheers

Jesse

rixs
03-21-2001, 03:14 PM
Thanks a lot, works fine! rixs