PDA

View Full Version : How to add Script to a frame


Narendrakumar
08-08-2006, 04:18 AM
Can anyone know the way to add Script to a current frame thru JSFL.

for example if am at frame 5 and executing a JSFL means
a script should be added to frame 5.

mooska
08-08-2006, 06:48 AM
var t = fl.getDocumentDOM().getTimeline();
t.layers[t.currentLayer].frames[t.currentFrame].actionScript = 'stop();//hello\n\t//nextline with tab';

Narendrakumar
08-08-2006, 08:27 AM
your solution works perfect and i thank u very much in providing the solution.:)