PDA

View Full Version : How to modify all text fields in an fla


Narendrakumar
12-26-2006, 07:55 AM
Is there any way to do font corrections in all static text fields in an fla?

anonymous
12-26-2006, 02:14 PM
Manually correct all of them.

krayzeebean
12-27-2006, 02:13 AM
Or you could use Find and Replace...much faster than doing it manually.

anonymous
12-27-2006, 04:37 AM
Or you could use Find and Replace...much faster than doing it manually.

Change font with Find & Replace? :confused:

krayzeebean
12-28-2006, 02:13 PM
Yes, you can use Find and Replace to change text, font, colors, symbols....Just be sure to use the Find and Replace from the edit menu, not the one from the ActionScript panel.

darkzak
01-19-2007, 04:26 PM
Here is an extension I made that will allow you to switch fonts easily. Once it is installed you can find the fontChanger panel inside of Windows>Other Panels. It will show a list of fonts that you are currently using. To change a font select the font in the top box and select a new font from the drop down menu. It will change all fonts with that font name on all timelines (does not search the library).



Use at your own risk :). Source file is included.