PDA

View Full Version : something wrong with dinamic text


LIMIAR
09-24-2002, 11:44 AM
There's something wrong with dinamic text in MX.

i'm using Loadvariables to load a text from a txt file but the text appears without the punctuation.
This only happens in flash MX, i did exactly the same thing in flash 5 and it loads the text correctly.
In fact i could do the work in flash 5 but MX do a better publish.


this is a flash MX bug or i missing something.

tkx
Limiar

avatar
09-24-2002, 12:00 PM
http://www.macromedia.com/support/flash/languages/unicode_in_flmx/unicode_in_flmx04.html
make sure your text is Unicode...

If this is not the problem. Show the text you want to place and how it looks like in Flash MX.

LIMIAR
09-24-2002, 02:14 PM
tkx avatar

problem solved.

text in unicode, that's something that i have miss.

avatar
09-24-2002, 02:22 PM
Nice that it solved your problem...