PDA

View Full Version : multi line panel title


davej
04-22-2008, 09:01 PM
does any one know how to make a multi line panel title. I cant seem to get it to wrap or a multi line option anywhere.

dr_zeus
04-23-2008, 06:31 PM
You'll probably have to subclass and create your own header for the panel.

kahuja
04-24-2008, 03:21 PM
We hit that one some time back; and we did have to subclass it.