PDA

View Full Version : VOIP in AIR


corbo950
01-20-2009, 11:07 PM
i was wonder how i would go about tieing AIR to some other application for VOIP to a landline?

CyanBlue
01-20-2009, 11:49 PM
Ribbit supports such feature... The price tag is somewhat high for small application though...
http://www.ribbit.com/

corbo950
01-21-2009, 01:25 AM
ya well adobe pacifica(http://pac.ifica.net/2007/09/test.html) just isnt going 2 come out fast enough for me cause i need it by mid-spring but ya i dont want to have 2 pay for anything as im only planning on using the app for myself