PDA

View Full Version : yes... that question again


Xansi
02-03-2003, 08:37 PM
Hello flash people, i'm sorry, but after do a search in this and another forums, I have not found the right answer.


And the question is this: there is a "main.swf", in wich "menu.swf" loads. Inside "menu", a MC called "submenu". I have a button in MC "submenu", this button must take the playhead to a labeled frame in the main timeline of "menu". And it works, but only when I test "menu", when "menu" loads into "main", doesn't work.

Where is the problem? Any ideas?

Thanks.

-Xansi

CyanBlue
02-03-2003, 10:37 PM
Howdy... :)

That probably is the pathing problem such as _root and _level0 stuff... See to that point to get some more search result... Or, you can show us your code to help you out...

Oh... Please please please use descriptive subject... 'yes... that question again' doesn't make much sense to me... :)

Xansi
02-04-2003, 01:53 PM
Ok, i'll try make my self more clear next time :)

the script in the button:

on (release) {
_root.gotoAndPlay("divout");
}


The action works when I test "submenu", but not when "submenu" loads into "main".

Thanks for your time. :D

CyanBlue
02-05-2003, 12:24 AM
Well... For the starter, you can change your '_root' to 'this' or '_level0' to see if that works...