PDA

View Full Version : is there a way??


okanulas
02-14-2003, 03:12 AM
hi

i created a dynamic text box and inserted a text file...
but when i use mask on it,text disappears ...how can i make text visible
need a hand.. :confused:

CyanBlue
02-14-2003, 03:38 AM
Howdy... Welcome aboard...

You need to embed the font fot the text field... That will do the magic... :)

pdechery
02-14-2003, 10:42 AM
some fonts cannot be masked, like pixel fonts. I had experienced the same situation.

Pierre

okanulas
02-14-2003, 12:41 PM
thanx guys
but ........
i'm using flash mx..and didnt findout how to embed fonts ...
thanx for your patience.......

pdechery
02-14-2003, 12:46 PM
You got to select the dinamyc text, go to the properties box and search for any button saying "options", "format", or something like that. I know that "embed" option exists, but donŽt know exactly where it is in the properties box.

In "help" I think youŽll find a good explanation on this subject.

avatar
02-14-2003, 01:12 PM
Hi guys,

If you want to embed a font choose "Character" in the properties-window. There you can if you want to embed all characters or just a few...

okanulas
02-14-2003, 02:45 PM
thanx all ,you are great ..at last i figured out..