PDA

View Full Version : Twitter under username?


UncleNinja
04-21-2010, 03:24 PM
In the User CP you can set your ICQ and Skype number and everything so people can see it, but when are you guys gonna add Twitter?

Just wondering... :)

CyanBlue
04-21-2010, 03:54 PM
That's vBulletin question... Nothing really can be done by us... Well, we sure can add, but that modification gets overwritten when vB upgrades... So, it's best to be done by vB... ;)

UncleNinja
04-21-2010, 10:17 PM
Dang... yeah, I thought so.

Thanks CyanBlue! :)