PDA

View Full Version : load movie


Gerebeto
08-24-2003, 06:45 PM
Hello,

i have a main Flash Movie where i load other .swf files (flash01, flash02, flash03, and flash04) to a MC named content using the command loadMovie.

Everything works fine.

However, in movie flash01 and flash02 i also load .swf files to a MC named SecContent. The movies i load work fine when running alone but when i load them they don't work.

Yes, i know all about _parent, this and _root. But i never used _root. I allways used _parent, so i believe everything should work fine.

I have been trying to solve this for 2 weeks and i have no idea what else to do.

Can somebody help me out?

Thanks,
Miguel

gruffybear
08-24-2003, 07:00 PM
Any chance we can see the code used. Would help a lot in solving this.

Gerebeto
08-24-2003, 07:12 PM
Sure. Here is one of the files i am talking about. It's a small flash game. It works fine when i run it alone but when i loaded it it stops working.

Thanks,
Miguel

gruffybear
08-24-2003, 09:31 PM
Looks good but its not the code I'm after. The problem will be more likely be with the code that loads the movies... not the movies themselves

Cheers