PDA

View Full Version : uploading


aqdesign
06-23-2001, 10:42 AM
Help guys!

I have made a simple .swf to show under construction for my new website... i use flash 5 and have used the "publish" command to make an embedded .html with the movie in it... when i upload the .html to my server using FTP everythign goes fine but when i log on to the URL http://www.aqdesign.50g.com all i see is the compulsory ad banners btu no movie... i know the movie is there, because if you right click on the white space under the banner it shows the usual "about Macromedia" but also "movie not loaded" i don't get it ...i have tried uploading the source .swf file in the same directory on my server and editing the .html to point directly to this file stillg et the same problem... is it somethign i am doign at this end when exporting or at the server end? please help, as i am desperate to get this ball rolling...

Thanks in advance

Jesse
06-24-2001, 03:36 AM
make sure you're uploading the SWF in binary mode. if you're using some sort of upload program like CuteFTP or the like it will do that automatically. Also make sure the file is actually online, when I check your source it refers to under_construction.swf, so I should hterefore be able to access http://www.aqdesign.50g.com/under_construction.swf but I can't, it doesn't exist.

aqdesign
06-24-2001, 09:03 AM
Thanks jesse! you are the best! sorry, i'm getting carried away... but you really are very good :D :D

thanks again