PDA

View Full Version : Start clip when sound is over


Leoski
10-16-2003, 04:31 PM
hey, i want to make my movie go on a scene 2, frame 1 when the sound is over, how would i do that?

hokoga_saeos
10-16-2003, 11:35 PM
ok ,let me see if i understand you correctly ,you want to have your 1st movie end ..(with the sound ) thne move on to sceene 2?
if so try this
add this to your sceene 1 movie where you want it to stop (#frame)and then move on to scene 2


nextScene();

then it will start from the1st frame in scene 2

Leoski
10-17-2003, 04:01 AM
I think you miss understood, I want to go on scene two when the music is done, in other words the intro plays, and the bg music which lasts about 15 seconds will play, and when it's finished playing it will go to scene 2.

hokoga_saeos
10-17-2003, 05:05 PM
ok,,,sorry about that 1 m8 ...the easiest thing to do is attch the file here ,,so i can have a look at it ...just add some text on exactly what your problem is on the main page in the file ,..ill get it bcak to you asap ..cheers

farafiro
10-19-2003, 04:10 AM
mySound.onSoundComplete = function(){
_root.gotoAndStop("myFrameLable")
}

Leoski
10-19-2003, 01:52 PM
mySound.onSoundComplete = function(){
_root.gotoAndStop("myFrameLable")
}


We replace mySound with the name of the sound?
What is _root... for?
and what is the "myFrameLabel" and how can we create one...?

farafiro
10-20-2003, 10:45 AM
huh
these are basics of flash

- for the frame lable, just select a frame and open the property panel, u will find a tab for the lable
- the _root, is the main timeline
- u replace the mySound here with your sound OBJECT