PDA

View Full Version : AMFPHP issues - No info coming through database


g4ll3ry
11-24-2003, 03:57 AM
I have downloaded a flash-remoting/php example from http://www.actionscript.org/tutorials/intermediate/PHP_Remoting/index.shtml

Unfortunately, after configuring the database and whatnot, I get no output. I don't understand it as I get a good connection and have been able to run several other examples (but with no databases) using AMFPHP but once I hook the database up, I get:

DebugId: 0
EventType: "Call"
MethodName: "read.doRead"
MovieUrl: "http://www.openaustin.com/slideshows/flashservices/read.swf"
Protocol: "http"
Source: "Client"
Time: 1069654472064
Date (object #1)
....."Mon Nov 24 00:14:32 GMT-0600 2003"
Parameters (object #2)
.....[0]: 0
.....[1]: 10

I am trying to setup a templating mechanism so I can create unique urls for different data. I am assuming AMFPHP is the most effective way of doing this but cannot actually get any information to populate my bulletin board. Please advise.



Moved to the Server Integration - Flash MX Remoting
Please state what your working environment is and
please post in the right forum

CyanBlue
11-24-2003, 04:08 AM
Howdy and Welcome... ;)

It's not that I can help you with what you have, but it sounds like you might be having some problem connecting to the database... Make sure that the database connection is properly established...

I'm also reading lots of AMFPHP stuff thesedays since I need it for my project as well...
I find that http://www.flash-db.com and http://www.sephiroth.it have good amount of information in there... I've also heard that there is some AMFPHP related mailing list as well... ;)

Good luck and let us know what you find out... ;)