PDA

View Full Version : Buttons


kaot
07-19-2001, 02:57 PM
Hi all,
how can I respond to buttons... I mean I would like to respond to several buttoninstances in my script but I dont know where to name them....

kaot

defrex
07-19-2001, 07:30 PM
you can't name buttons. your best bet is to just put the code on the button itself. either that or put the button in a movieclip and name that.

[Edited by defrex on 07-19-2001 at 08:32 PM]

Jesse
07-20-2001, 04:03 AM
and what do you mean by 'respond to serveral buttons'?

kaot
07-28-2001, 11:07 AM
@defrex....first of all thx ... but i havent tried it yet

@jesse ... i mean i create the buttons with the attachMovieClip action..and these are the buttons i want to respond to.. but i dont know if this is the way to go..

NGNIsoftware
07-28-2001, 07:42 PM
defrex' answer is simple, and to the point.
Great!