PDA

View Full Version : Preloaders


The Flash Master
02-08-2001, 06:56 PM
i have a movie in frame 2 and a preloader in frame 1 but how can i do the preloader really preloader not just graphic , what i need 2 write in the action of frame 1 & what i need 2 write in the action of frame 2
im did it like that im wrote in the first frmae
if frame loaded 2,0(level)
frame 2 : stop ()

Thats all , but its not working Please help ...

Strok
02-08-2001, 07:37 PM
Check this tutorial:

http://www.actionscripts.org/tutorials/intermediate/flash5_preloaders/index.shtml

The Flash Master
02-09-2001, 11:19 AM
& U hAVE A Cool LOGO !
:)