PDA

View Full Version : tell if MC has finished


GaJl
06-29-2004, 03:40 PM
How can you tell if an MC has finished playing before you load another?

hooman
06-29-2004, 03:46 PM
you can use 'currentframe==##' and set it equal to the number of frames in your MC. use an 'if' statement to make it play MC2 once that equality is reached.

hope that helps.

GaJl
06-29-2004, 03:48 PM
Thanks, I'll look at that in relation to what I need to happen & see if that works.