PDA

View Full Version : Default gateway prob


Fusefoes
11-15-2004, 01:02 PM
Hi everyone,

I've created an website with Flash remoting and coldfusion. Everything works fine, but it seems that remoting is not working when using the url without the www. I
there a way to get around this problem?

An example: http://www.9000studios.com works but http://9000studios.com doesn't work.

Thanks, Fuse

petefs
11-15-2004, 04:32 PM
sandbox violation -- the url loading the .swf must be located on the <exact> same domain as the gateway.

Two ways to fix it:
1) map 9000studios.com to www.9000studios.com on your host
2) use a crossdomain policy file -- info here: http://livedocs.macromedia.com/flash/mx2004/main_7_2/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm?context=Flash_MX_2004&file=00001097.html

Fusefoes
11-15-2004, 06:36 PM
Thank you.
I've redirected the url.