PDA

View Full Version : Need date field to display as variable


KingCHAD
11-24-2004, 05:53 PM
I got two date fields as well but mine are included into my email form but when I send the email to my php script I get an email with all the text field information but the date field info doesn't come through. what i mean is that i need the date that i select to come through as a variable any ideas????

check it out here please i need help

www.obscuradesign.co.uk/colingrazierhotel

jitendra
11-27-2004, 09:55 AM
Hi,
First of all you trace the value, the date you select are you getting that date in trace syntax. If it is getting then it must be problem in your php script.

trace(dtChoose.selectedDate) dtChoose = InstanceName

Regards,
Jitendra Jadav.

KingCHAD
12-14-2004, 11:57 AM
Sorry im not that good at action scripting,,where would i put the trace code and how would i pick it up in my php code sorry to be a pain if there is a tut for this that would be great