PDA

View Full Version : Scrollpane's content loads past its border


reynoldsdesign
04-23-2005, 12:58 AM
Hi,

I have a question about the scrollpane component for 2004. I can load my files correctly into the scroll pane and all of that good stuff. But on certain occasions the content (external swf) will load past the border of the scroll pane.

I have a zoom feature which when clicked will fix the issue but it looks unprofessional when the movie is loading past the border to begin with.

Thanks
Eric

raesquared
05-02-2005, 11:08 PM
I'm having similar issues.

I have a scrollpane that I have assoc with a MC - the first frame of my MC is slightly larger in height then the others, so when I click buttons (which take me to other frames within the same MC) the scrollpane is the same size (so it gives the user the ability to scroll, even though there is no content).

Any suggestions, anyone?
Thanks in advance!

Pandan
05-04-2005, 10:03 AM
I am not sure thiw will help. But give it a try.
After loading the content, use this.
myScrollPane.onComplete().

And the scrollpane will refresh and maybe this will fix your problem



Hi,

I have a question about the scrollpane component for 2004. I can load my files correctly into the scroll pane and all of that good stuff. But on certain occasions the content (external swf) will load past the border of the scroll pane.

I have a zoom feature which when clicked will fix the issue but it looks unprofessional when the movie is loading past the border to begin with.

Thanks
Eric

mr_welles
05-12-2005, 07:17 PM
Got the same problem, but realized that it's only a problem in IE Explorer, in Firefox the external swf load inside borders.

http://www.actionscript.org/forums/showthread.php3?t=73167&highlight=scrollpane+load