PDA

View Full Version : d*mn masks


thrawn190
12-27-2000, 10:49 AM
can you not use text as a mask in flash 5?
it is 6 in the morning so i could just be making a mistake but its displaying entire layer and disregaurds the mask

it plays right when i lock the layers, while editing it, and when i play it in the library but when i test it, it doesnt work!!

Jesse
12-27-2000, 11:06 AM
Yes you can, works fine for me...

See my example (http://www.actionscripts.org/help/thrawn190/mask.html)
Download the source (http://www.actionscripts.org/help/thrawn190/mask.fla)

Cheers

Jesse

thrawn190
12-27-2000, 11:17 AM
yours works
must be because its 6 in the morning
ive done it several time before and i still dont know what i did oh well