Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press

Go Back   ActionScript.org Forums > Extensions and Plugins > Components

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-20-2004, 05:34 AM   #1
sfomra
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 8
Default dynamic tree menu component...

hello i have been working with the tree component for the past 10 hours but could not get it to work the way i want it....



heres how it goes....my project which has a tree view....has a total of around 6000 nodes,subnodes etc... and am loading it all using an asp accessing database and createing an xml...keeping in mind the huge number of nodes and subnodes....i decided to load the nodes on the click of the user.....so on the first load of the swf i just load the parents.....then on selection of a parent....i want to load the child nodes to each parent......the only problem here is that i dont noe how to load data into the tree on the fly and create new nodes using xml.....



i have uploaded the source file here....hope u have a look at it n help me out....





http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=3...V0MCSGQ1O1DX8W





Thnk U
sfomra is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2004, 08:11 AM   #2
sfomra
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 8
Default

this is extremely urgent please post your views and suggestions......

thanx
sfomra is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2004, 01:10 PM   #3
paranoidan
Deniz YILDIZ
 
Join Date: Aug 2004
Location: Istanbul
Posts: 26
Send a message via ICQ to paranoidan Send a message via MSN to paranoidan
Default

try
addTreeNode()
addTreeNodeAt()
methods.
When user expands node your event handler connects asp and gets new nodes paremeter.Take them in array.Then use methods to add new nodes.
paranoidan is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2004, 03:56 AM   #4
sfomra
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 8
Default

I Have Tried Using The Addnode And Addnodeto Methods But Dont Get The Desirable Output.....kindly Suggest Wat Else I Can Do.....please Postthe Source If U Can Make It Work In Some Way Or The Other.......
sfomra is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:44 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.