Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 12-30-2004, 08:21 AM   #1
kevinjmoore
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
Angry Help, Help, Help!

I have a .fla file that I made (just by editing text in a template file). The .fla file runs the video perfectly. Then I create an .swf file and parts of the animation have gone missing as well as some of the text effects. Why is the .fla different that the .swf when the .swf is created from the .fla file? I know nothing about programming. I just used the edit function to change the actual text...nothing more...any IDEAS? Thanks.
kevinjmoore is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 12:29 PM   #2
joesmiley69
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8
Default your not being very clear

it sounds like you know nothing about flash, so try looking at the tutorials.

what are you trying to achieve?
joesmiley69 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 09:24 PM   #3
Bosworth
~[b{}x]~
 
Bosworth's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Olympia, wa
Posts: 517
Default

yah = a really good place to start on any journey is at the beginning.

try making some buttons or something :-) then work your way up the hill.

b()x
__________________
I dont want the world.
I just want your half.
Bosworth is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:18 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.