Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press

Go Back   ActionScript.org Forums > ActionScript Forums Group > Simple Stuff (Newbies)

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-03-2003, 08:37 PM   #1
Xansi
Observer
 
Xansi's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: México DF
Posts: 284
Default yes... that question again

Hello flash people, i'm sorry, but after do a search in this and another forums, I have not found the right answer.


And the question is this: there is a "main.swf", in wich "menu.swf" loads. Inside "menu", a MC called "submenu". I have a button in MC "submenu", this button must take the playhead to a labeled frame in the main timeline of "menu". And it works, but only when I test "menu", when "menu" loads into "main", doesn't work.

Where is the problem? Any ideas?

Thanks.

-Xansi
Xansi is offline   Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My brain hurts (onClipEvent question) andrea_levin ActionScript 2.0 3 03-25-2004 04:23 AM


All times are GMT. The time now is 03:22 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.