Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 01-05-2012, 06:53 PM   #1
uplight
upla
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto,Canada
Posts: 127
Default Reload app (refresh)

Hi
to release memory I want to refresh my application every 1 hour from beginning in the same window like in IE refresh button works

Can I do it form AS in Air?
uplight is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2012, 07:10 PM   #2
ASWC
Super Moderator
 
ASWC's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Greenville, SC
Posts: 6,528
Default

That doesn't make sense. If you reload your app then you'll use twice as much memory.
__________________
aswebcreations
Super Duper!
ASWC is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2012, 08:09 PM   #3
uplight
upla
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto,Canada
Posts: 127
Default air is browser ?

if Air is browser or window for swf files I should be able to reload swf into NativeWindow dumping all the memory ???
uplight is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2012, 08:43 PM   #4
ASWC
Super Moderator
 
ASWC's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Greenville, SC
Posts: 6,528
Default

The used memory will be dump eventually sure but what's the goal then? You want to reload the app so the used memory is dump (eventually) and the same amount of new memory is allocated again? What is the purpose of that?
__________________
aswebcreations
Super Duper!
ASWC is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2012, 08:53 PM   #5
uplight
upla
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto,Canada
Posts: 127
Default

Application loading new content every 1 min and on interaction.
and it's slowdown after a while.
I want to save last state in SharedObject and reload application
uplight is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2012, 09:11 PM   #6
ASWC
Super Moderator
 
ASWC's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Greenville, SC
Posts: 6,528
Default

So it's more about dealing with the fact that your app is leaking memory. Another solution would be to make it work properly in the first place. There are many developers who just load the same image/swf/content all the time which would produce memory leaks eventually if it's over used. That's probably what happens to you isn't it?.
__________________
aswebcreations
Super Duper!
ASWC is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2012, 11:40 PM   #7
uplight
upla
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto,Canada
Posts: 127
Default Advertisement

When nobody use my application it loads advertisement created by designers. Some of them use timeline some of them AS2/AS3

I think I know what to do:
I want to create separate application for advertisement only and play it in opaque window on top of Main.

with click I will exit advertisement application leave on screen Main only.

I think two separate air application don't share memory?

The only problem I need to register user click on advertisement, probably I will do it over LocalConnection

Last edited by uplight; 01-05-2012 at 11:53 PM.
uplight is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:32 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.