Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 08-13-2012, 01:26 PM   #1
jonty74
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Unhappy Flash DAE or texture issue - Major drama for this newbie!

Hi All - hoping someone can help me out here..

I am not a flash coder or designer, the flash programmer who did my site is no longer available (site done some time ago). I have just migrated my site over to Media Temple with a problem.. a big problem I am hoping to solve (somehow)..

The main image on the site (urbanmonk.com.au) - has a monk looking down at a book. The wireframe appears, but no image/texture of the book. I have checked all the links, ensured all the files are there as they were previously, checked permissions on the webserver - everything is ok - am not sure where to look now, or what to change - i have literally been through every single file on the site and everything is as it should be.. but something has happened either during the migration process or with Media Temple (who are not being very helpful)..

can someone please explain or have had a similar issue mayhaps? your time much appreciated ..

kind regards,

Jonty
jonty74 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:10 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.