Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 04-24-2006, 04:45 PM   #1
webdroid
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Boston
Posts: 4
Default Where is labs.macromedia.com ?

I was looking at labs.macromedia.com this morning. Then all of a sudden, no matter what URL I enter under it, I get redirected to:

http://www.macromedia.com/cfusion/mm...labs_earlybird

Is this a temporary glitch? Where have the labs gone? I even get this if I click on a link from Adobe's home page to

http://labs.macromedia.com/flexproductline/
webdroid is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2006, 04:50 PM   #2
Tink
Addict
 
Tink's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: London
Posts: 2,128
Default

http://labs.macromedia.com/

still up and running for me.
Tink is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2006, 04:58 PM   #3
webdroid
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Boston
Posts: 4
Default Still not working for me.

That's very strange. I get the same results on two computers. But I IM'd someone else that can see it just fine, and you can see it.

???

I tried clearing my cookies. ...
webdroid is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2006, 02:24 PM   #4
webdroid
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Boston
Posts: 4
Default It's baack

It was definately redirecting for a brief period. At least it's fixed now.
webdroid is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:01 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.