Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 06-11-2007, 03:47 PM   #1
motion2
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Unhappy problem with saving RSO on FMS

Ok, so I followed the Adobe DOCS and did everything that is said for Persistent RSO.

Here is the code
Code:
    var my_nc:NetConnection = new NetConnection();
    var Instance:String = "rtmp:/storyboard/One/"
    my_nc.connect(Instance);
    var remote_so:SharedObject = SharedObject.getRemote("panel", my_nc.uri, "/storyboard");
    remote_so.connect(my_nc);
    remote_so.data.test = "test"
    trace (remote_so.data.test)
it seems to be working when the SWF is running, and it traces the data. However in the FMS Console, I don't see any "SharedObjects" listed under the SharedObjects tab, so I assume it's not saving properly.

and second, when I close the SWF and remove " remote_so.data.test = "test"", and run the SWF again in order to see if the data is actually saved on the server, I get undefined.

so it seems that this data is not persistent, and that when I close my SWF it's either deleted, or it's not even saved at all on the FMS.

Anyone have any ideas? I hope that I explained the problem clearly, if you need me to elaborate, feel free to ask.

Thanks for your help.
motion2 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 03:53 PM   #2
motion2
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Default problem with saving RSO on FMS

Ok, so I followed the Adobe DOCS and did everything that is said for Persistent RSO.

Here is the code
Code:
    var my_nc:NetConnection = new NetConnection();
    var Instance:String = "rtmp:/storyboard/One/"
    my_nc.connect(Instance);
    var remote_so:SharedObject = SharedObject.getRemote("panel", my_nc.uri, "/storyboard");
    remote_so.connect(my_nc);
    remote_so.data.test = "test"
    trace (remote_so.data.test)
it seems to be working when the SWF is running, and it traces the data. However in the FMS Console, I don't see any "SharedObjects" listed under the SharedObjects tab, so I assume it's not saving properly.

and second, when I close the SWF and remove " remote_so.data.test = "test"", and run the SWF again in order to see if the data is actually saved on the server, I get undefined.

so it seems that this data is not persistent, and that when I close my SWF it's either deleted, or it's not even saved at all on the FMS.

Anyone have any ideas? I hope that I explained the problem clearly, if you need me to elaborate, feel free to ask.

Thanks for your help.
motion2 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with loading unloading clips and dynamic text sah302 ActionScript 1.0 (and below) 1 01-06-2006 05:19 PM
fade in, fade out movieClip button problem... tykomusic ActionScript 2.0 2 06-03-2005 04:17 PM
Flash Number type and c# float and decimal types. Convertion problem within Flash. maglez ActionScript 2.0 2 06-02-2005 05:14 PM
global TextField Problem! Guru wonted mediaholic ActionScript 1.0 (and below) 3 07-20-2003 10:07 AM
No loader problem but a loading problem agenba Simple Stuff (Newbies) 1 02-11-2002 06:29 AM


All times are GMT. The time now is 07:27 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.