Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 03-20-2006, 07:48 PM   #1
Frosty_spl
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 66
Default Site is slow?

Hi,

I have a problem with my site. The first time you go to each page, it lags pretty bad. But the next time you go to the same page, it works fine.

http://www.the-rev.com/stage/test/rev-site06.html

I have my shell swf that contains the nav, backgrounds, logo, etc. The white box that changes size is its own swf. When you click on a nav button, it unloads. when the page you clicked on has its swf loaded, it reloads the white box.

The first time you go through the site, it lags as its trying to load the white box swf and content swf. The next time you go to that page, it works fine.

Any hints on how to speed it up? (its running at 24fps) The content swfs are about 220k each. but all that's there is some text and a mask. I had the content off to the side (hidden) on the shell swf, so it would be preloaded, but it didnt help.
Frosty_spl is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2006, 04:11 PM   #2
ImprisonedPride
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 7
Default

I'm running on a slow computer, and it didn't lag at all for me, unless you have fixed the problem already...
ImprisonedPride is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2006, 02:27 AM   #3
Frosty_spl
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 66
Default

Really? The white boxes should come up pretty quick, with the text following it. If i try from work with my cache cleared, it takes along time, around 10 seconds the first time you view it.
Frosty_spl is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2006, 03:51 AM   #4
iflashyou
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5
Default

everything loads fast except the white box. the white box came after about 10 seconds

sorry i can't hep you with technical problems. i'm new to flash
iflashyou is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Royal Highness (Band Site) Please help me find 'all' the bugs. Asparagus Site Check 2 07-30-2004 01:28 PM
Why is flash site sooo slow... nathanleyton ActionScript 1.0 (and below) 12 06-13-2003 10:34 AM
slow connection curse yorkeylady ActionScript 1.0 (and below) 2 06-01-2003 10:56 AM
Custom web site design and software development services vlasyuk Projects and Positions 0 05-01-2002 10:16 PM
Thats my first site Renton Site Check 7 03-25-2002 02:58 PM


All times are GMT. The time now is 07:52 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.