Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 12-28-2006, 05:33 PM   #1
invader
Dont set yourself on fire
 
invader's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Arizona, USA
Posts: 238
Send a message via AIM to invader
Default Author Pic Issue

I tried uploading a 64px by 75px JPG for my author page, and it seems to receive the file properly (the file name is saved on the My Account page). The path to the image, however, is invalid. Both the link on the file name in My Account, and the image location of my Author Pic both go to a 404 page.

Is this a known issue? Has anyone else experienced this problem? I can't think of anything I might be doing wrong, since it's a one-step process
invader is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2006, 06:55 PM   #2
CyanBlue
Super Moderator
 
CyanBlue's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Centreville, VA
Posts: 26,666
Default

Ah... Yeah... I just tried it with my avatar and I get 404 page as well... I guess Jesse need to fix that...
__________________
CyanBlue / Jason Je / Macromedia Certified Flash Developer & Designer
http://CyanBlue.FlashVacuum.com
http://www.FlashVacuum.com
http://tutorials.FlashVacuum.com

Do NOT PM, Email or Call me... Your question belongs right in this forum...
CyanBlue is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2006, 09:54 PM   #3
Jesse
ActionScript.org Founder
 
Jesse's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: New York
Posts: 8,736
Default

Fixed. Damn file permissions errors
__________________
Cheers

Jesse Stratford
ActionScript.org Cofounder

Please don't email or PM me Flash questions, that's what the Forums are for!

Please don't rely on me reading my PMs either. Email me about important stuff.
Jesse is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 01:07 AM   #4
invader
Dont set yourself on fire
 
invader's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Arizona, USA
Posts: 238
Send a message via AIM to invader
Default

cool, thanks jesse!

works perfectly now
invader is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox Issue (NOT EOLAS ActiveX ISSUE!!) MasonShew HTML and JavaScript 5 07-05-2006 09:29 PM
Sound Object Issue xXPyroMonsterXx ActionScript 2.0 10 07-04-2006 02:42 AM
invisible buttons/nesting issue...... toonster ActionScript 2.0 16 02-16-2006 12:58 AM
Referencing Issue? Function can't be called. dvanbrunt ActionScript 2.0 7 01-27-2005 08:04 PM
streaming issue in Flash MX player (versions prior to 6,0,29,0) suhaskots ActionScript 1.0 (and below) 0 02-11-2003 04:23 AM


All times are GMT. The time now is 01:42 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.