Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 04-26-2007, 09:12 AM   #1
jonasrygaard
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Question FLV from loaded swf problem

Hi

I am having problems getting FLVplayback component to work from a swf that is loaded via loadMovieNum from another swf.

Pointing my browser directly to the swf containing the movie works perfectly.

All files are on the same domain.

I guess it could be a security issue - but I am not able to figure out how to solve the problem. I would appreciate a push in the right direction here from someone a bit more experienced.
jonasrygaard is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2007, 12:09 PM   #2
atomic
Banned by AS.org Staff
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montréal, Québec
Posts: 14,073
Default

can you attach your .flas?
atomic is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2007, 12:37 PM   #3
jonasrygaard
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default

No - nothing seems to happen

The situation is: from container.swf i load movie.swf with loadMovieNum. Movie.swf contains the flvplayer.

addressing Movie.swf directly everything works, but when it s loaded into container.swf the flv - and the flvplayer - will not show.

So my guess is that the fla's are not properly attached.
jonasrygaard is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2007, 01:45 PM   #4
atomic
Banned by AS.org Staff
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montréal, Québec
Posts: 14,073
Default

I meant attach both of your .flas here to the forum, so that I can test them out...
Or at least provide a link to this online...
atomic is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iFrame overlay on SWF problem raylaur HTML and JavaScript 1 03-28-2007 11:23 AM
Invisible loaded swf fido_glc ActionScript 2.0 1 02-25-2007 08:54 AM
get all library items of a loaded in swf robster ActionScript 3.0 0 02-24-2007 11:01 PM
empty movie clip loaded swf to empty movie clip loaded swf linkage w/i main timeline skalit Other Flash General Questions 0 02-24-2007 03:02 AM
Problem connecting XMLSocket when swf is hosted fross ActionScript 3.0 4 02-22-2007 01:32 PM


All times are GMT. The time now is 04:32 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.