Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 04-05-2001, 05:39 PM   #1
asusoft
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 3
Question

hi all,

i have a somewhat strange behaviour of my flash site. on a mac it just works perfectly but when you acces it from a windows machine it displays nothing and continues loading forever. but as soon as you hit the browsers "stop" button the movie starts to play!
any suggestions?

uli
asusoft is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2001, 06:41 PM   #2
Strok
Registered User
 
Join Date: Nov 2000
Location: Toronto Canada
Posts: 798
Send a message via ICQ to Strok
Default

Please post the link
__________________
My photography: http://strok.photosight.com
Strok is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2001, 04:04 PM   #3
asusoft
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 3
Default

the site can be found at http://www.nsv-online.ch/test

thank you,
uli
asusoft is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2001, 06:13 AM   #4
Jesse
ActionScript.org Founder
 
Jesse's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: New York
Posts: 8,736
Default

For me (WinME, IE5.5) it plays a short animation, then says "loading' then loads and HTML page. Is that what's supposed to happen?

Make sure you've got the latest version of the Flash player on your Windows machine.

Cheers

Jesse
__________________
Cheers

Jesse Stratford
ActionScript.org Cofounder

Please don't email or PM me Flash questions, that's what the Forums are for!

Please don't rely on me reading my PMs either. Email me about important stuff.
Jesse is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2001, 08:41 AM   #5
asusoft
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 3
Default

ok, I was able to solve the problem. the error was the way, my html loaded the movie.
as it seems jesse viewed the page after I uploaded the new code last night.

thanks anyway,
uli
asusoft is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why everyone hates (or should hate!) mircosoft stealthelephant General Chat 100 01-07-2005 01:17 PM
sessions = amfphp class = DOES NOT WORK IN WINDOWS IE clem_c_rock ActionScript 2.0 0 11-01-2004 03:10 PM
Windows Longhorn Warrior General Chat 1 10-09-2003 11:40 PM
communication server windows only ? buggedcom ActionScript 1.0 (and below) 11 02-19-2003 01:07 AM


All times are GMT. The time now is 11:38 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.