Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 10-06-2007, 11:57 PM   #1
mihairau
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default Internet Explorer (?) Bug

I am developing a multiplayer dice game.

The site can be found at www.jackpotbalut.com.

I used a javascript function to open the game window.It works fine in firefox,but internet explorer only displays a quarter of the swf, the rest being black.

Here is the code i assigned to the button "play" :

on (release)
{
getUrl("javascript: openNewWindow('game.html','game ','height=800,width=800,toolbar=no,scrollbars=no,r esizable=no')");
}

What is wrong?Why does this happen?Please help.
mihairau is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 01:28 AM   #2
seejee
Logic Seeker
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 64
Send a message via MSN to seejee Send a message via Yahoo to seejee Send a message via Skype™ to seejee
Default

first of all correct this code
on (release)
{
getUrl("javascript: openNewWindow('game.html','game ','height=800,width=800,toolbar=no,scrollbars=no,r esizable=no')");
}
don't use the space between r and esizable and what is the code you written for embeding flash in game.html.

Last edited by seejee; 10-07-2007 at 01:31 AM.
seejee is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2007, 12:50 PM   #3
mihairau
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default reply

Thank you very much.this is the code i used to embed the swf:

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>getURL_javascript</TITLE>

<SCRIPT LANGUAGE=JavaScript>
function openNewWindow(URLtoOpen, windowName, windowFeatures) {
newWindow=window.open(URLtoOpen, windowName, windowFeatures);
}
</SCRIPT>

</HEAD>
<BODY bgcolor="#000000">
<!-- URL's used in the movie-->
<A HREF=javascriptpenNewWindow('http://www.macromedia.com','thewin','height=700,width=600 ,toolbar=no,scrollbars=yes') ></A> <!-- text used in the movie-->
<!--This button opens a new window method: getURL:"javascript" --><OBJECT classid="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0"
WIDTH=400 HEIGHT=250>
<PARAM NAME=movie VALUE="user_auth.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF> <EMBED src="user_auth.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=700 HEIGHT=600 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED>

</OBJECT>
</BODY>
</HTML>


Best regards,hope to hear from you soon.
mihairau is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
flash and internet explorer til ActionScript 2.0 2 03-16-2007 01:32 PM
Question about local shared objects not working in internet explorer balli2 Other Flash General Questions 1 11-19-2006 08:34 AM
Why everyone hates (or should hate!) mircosoft stealthelephant General Chat 100 01-07-2005 01:17 PM
Why wont flash work for internet explorer ? rabid lemming Other Flash General Questions 5 08-03-2004 02:07 PM
Internet explorer scroller Flyer Other Flash General Questions 3 08-05-2002 12:51 PM


All times are GMT. The time now is 11:18 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.