Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 02-02-2008, 09:06 PM   #1
keeplearning
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Default Please help

Hi friends ,

I am trying to make copy of a button . but if i am changing text of the new button , changes are being made in older button too .

Please help .

Thanks !
keeplearning is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2008, 12:20 AM   #2
atomic
Banned by AS.org Staff
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montréal, Québec
Posts: 14,073
Default

You need to make a duplicate in the Library, and edit the text in the duplicate.
atomic is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:30 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.