Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press

Go Back   ActionScript.org Forums > Extensions and Plugins > Components

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-18-2008, 10:47 AM   #1
daveystew
Dave Stewart
 
daveystew's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London
Posts: 770
Default [AS2] FLVPLayback seems to hang briefly when rewinding and playing

I know I should post this in the Components forums - but no one ever goes there.

I'm using the component, and sending stop() and play() commands, but there seems to be a noticable pause, as the video / it / I'm not sure waits for about a second, after having previously played. This never happens on the first play through, only on second and subsequent plays.

Does anyone know what this is or what I need to do otherwise?
I'm using multiple video streams / indexes if anyone is aware of that functionality (if that helps).

Cheers,
Dave
__________________
xJSFL | Creative | Technical
daveystew is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:53 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.