Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 07-06-2009, 08:12 PM   #1
mikedhart
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default Preloading Images

Hi all. I am using the HAccordion Flexlib component. My client wants the images to preload. does anyone have any idea how to do this? you can view an example of my problem here :

http://www.premihersportswear.co.uk/...ordionNew.html

Many thanks in advance

Mike
mikedhart is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 12:55 PM   #2
Peter Cowling
quantum tunneler
 
Join Date: Sep 2008
Location: London, UK
Posts: 882
Default

Have not looked at reference, but I'll bet you need to change the creationpolicy of your accordian to 'all', which ensures all children are created first time around. If that does not provide the required results, your issue is one of insufficient bandwidth, and you will have to @embed the images.
Peter Cowling is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:37 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.