Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press

Go Back   ActionScript.org Forums > Extensions and Plugins > Components

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-11-2003, 07:04 PM   #1
mpol777
Registered User
 
mpol777's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 247
Default here's one to tickle your brain

i'm sure we've all seen the numerous threads on scrollPane, but here's a new twist.

i have a scroll pane, attached inside of a movieclip. inside that is a singular content clip. that clip is then populates with various text fields, media images, etc depending on the content loaded in from XML.

all is well at this point. wait for all the goodies to load, refresh the pane and bang, scrolling away.

the item i'm having problems with is when loading in an swf. when i load in an swf everything is good until i refresh the pane. the text fields around it and the swf all load in and display, sans scrolling. then i refresh the pane and *poof* they're gone.

here's a trace from my debugging
Code:
currContent XML: 
<group oid="knet-EC_2_group022">
    <mediaobject oid="EC_2_mo002">
	<RECORD>
	    <GENERAL>
		<TITLE />
	    </GENERAL>
	</RECORD>
	<videoobject oid="EC_2_vo002" type="default">
	    <RECORD>
		<GENERAL>
		    <TITLE />
		</GENERAL>
	    </RECORD>
	    <videodata fileref="fractal.swf" mimetype="application/x-shockwave-flash" />
	</videoobject>
    </mediaobject>
</group>


currContent child length: 1
cNode name: mediaobject type: 1
create media object
media object: EC_2_mo002
		file: fractal.swf
		type: application/x-shockwave-flash

holderRef: _level0.theme.contentWindowFrameClip.contentWindowClip.contentPane.tmp_mc
imageRef: _level0.theme.contentWindowFrameClip.contentWindowClip.contentPane.tmp_mc.0image
contentPath: knet/v10aEC5002/
loading media: knet/v10aEC5002/fractal.swf
loaded: 0 total: 0
loaded: 0 total: 0
loaded: 0 total: 0
loaded: 0 total: 0
loaded: 0 total: 0
loaded: 0 total: 0
loaded: 0 total: 0
loaded: 0 total: 0
loaded: 9076 total: 9076

	knet/v10aEC5002/fractal.swf is loaded

imageHolderRef: h:101 w: 128 x: 15 y: 15 v: true

**refresh content pane
the strange thing is that the scroll bar updates and acts as though all of the info is there. the only problem is you can't see it.

visibility is true and alpha is 100%. z-index is above the background.

any ideas?
mpol777 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2003, 07:17 PM   #2
mpol777
Registered User
 
mpol777's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 247
Default

ok, it's not swf files in general, it's this particular flash file.

for some reason this one is getting loaded in wrong. it inflates the width and height by 2x.

*sigh*


i hate bad data.
mpol777 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My brain hurts (onClipEvent question) andrea_levin ActionScript 2.0 3 03-25-2004 04:23 AM


All times are GMT. The time now is 10:09 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.