Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 05-26-2001, 10:29 AM   #1
ankursingh
Registered User
 
Join Date: May 2001
Location: India
Posts: 22
Default

can i change a position all frames at once
ankursingh is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2001, 12:55 PM   #2
Marx
New Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 378
Default

Hi..
If your asking if you can select several frames at once then move them , then yes you can.
Click and drag across your frames until they're all selected then click again and hold the mouse down. A small square will appear beneath your cursor, you can now drag/move them to your desired location.

Hope this helps.
Marx is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
basic frames question SilverJester HTML and JavaScript 0 01-16-2005 04:01 PM
deleting frames coolioman Other Flash General Questions 4 12-27-2004 04:13 PM
Targeting Specific Frames and Creating new frames BrokenHope ActionScript 2.0 14 12-08-2004 04:36 PM
inserting frames automatically regularguy01ca Other Flash General Questions 0 08-23-2004 07:09 PM
changing frames using _currentframe Mister Fisto ActionScript 1.0 (and below) 5 10-06-2002 10:36 PM


All times are GMT. The time now is 05:32 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.