Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 06-19-2001, 10:46 AM   #1
siddhartha
Registered User
 
Join Date: Jun 2001
Location: India
Posts: 1
Exclamation

I am using flash5 actionscript attachmovie clip command to retrieve the movie clips from library on runtime it works fine but it does'nt work when i enable generator from publish setting then duplicate movie works but it doe'nt attach movies.

whats the problem

Regrads
Siddhartha

[Edited by siddhartha on 06-19-2001 at 05:51 AM]
siddhartha is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HEEELP!!! cant work out the answer to a problem case ActionScript 1.0 (and below) 1 07-29-2003 11:37 PM
global TextField Problem! Guru wonted mediaholic ActionScript 1.0 (and below) 3 07-20-2003 10:07 AM
Preloader problem with external movies ian27 Simple Stuff (Newbies) 16 04-17-2003 12:06 AM
[Q] Problem with zooming the map and the location/size of the movieclip inside of it. CyanBlue ActionScript 1.0 (and below) 6 01-13-2003 12:13 AM
submit form to formmail problem piper1 ActionScript 1.0 (and below) 1 04-04-2002 03:49 AM


All times are GMT. The time now is 08:02 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.