Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press

Go Back   ActionScript.org Forums > ActionScript Forums Group > ActionScript 1.0 (and below)

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-08-2003, 06:09 PM   #1
reedy2k
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 45
Default Loadmovie - simple question about paths??

I have the following setup............
A main movie timeline with a movie clip on it> Inside this movieclip is a blank movieclip that I want an external movieclip loaded into when a button (inside clip1) is pressed. On this buton I have:

ActionScript Code:
on (release) { MovieClip.loadMovie(external.swf,_root.clip1instancename.blankclipinstancename); }

But this doesnt load the movie. What am I doing wrong, I guess its pretty basic stuff.

Cheers
reedy2k is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2003, 06:14 PM   #2
tg
done
 
Join Date: Jun 2001
Location: portland, or
Posts: 8,106
Default

try:
ActionScript Code:
_root.clip1instancename.blankclipinstancename.loadMovie("external.swf");
__________________
tg
---
what the hell was i thinking?
tg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:50 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.