Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 09-09-2004, 09:04 PM   #1
dr.swank
abstraction=_root.truth;
 
dr.swank's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Bonn, Germany
Posts: 779
Default 3d rendering classes test

Hi All,

I have been really busy of late working on a client project. I am writing a 3d Rendering Class Package and need some simple pre-alpha testing from you kind peeps. If you could be so kind please have a look at this link:

3d Test

and tell me how many nodes you could run without your machine going to it's knees and what machine and proccessor you are using.

many thanx in advance,

doc

ps. I cannot release the classes as they are client based and not done yet. When the source code price discussion is done I will try and release as much as I can for you all to use.
dr.swank is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 09:25 PM   #2
Xeef
Off-Line
 
Xeef's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ibiza/Spain language :Hungarian/German/ abit English
Posts: 6,539
Default

hi look nice


AMD 2600+ 512MB
Create object (bring cam to position) 5
rotation 15-16 (30 moving stil sumther then 8 by camera move)
Xeef is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 11:09 PM   #3
Gibberish
WHAT!?
 
Join Date: Aug 2004
Location: San Diego, CA
Posts: 1,774
Default

P4 2.6ghz 1 gig ram

I saw a noticeable speed difference at about 15 objects.
Gibberish is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 12:48 AM   #4
jhakooz
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 21
Default

I like the idea. I saw some interesting and similar 3D OS concepts in college.

Opening animation is slower than rotate animation in general.
10 = rotation great, intro starting to lag.
20 = rotation starting to lag, intro hurtin.
30 = rotation bareable but very slow, intro no good.
512RAM and 1.4Ghz

If you have a minute, take a peek at my Site Check...
http://www.actionscript.org/forums/s...d.php3?t=54486

Regards,
Joe
jhakooz is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 06:55 AM   #5
dr.swank
abstraction=_root.truth;
 
dr.swank's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Bonn, Germany
Posts: 779
Default

thanx folks this really helps. the more the merry though, so step right up.

and please make sure to ckick the rectangular shapes so as to make the pictures show as well.

thanx again, doc
dr.swank is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 08:29 AM   #6
Curly Brace
Rock is alive!
 
Curly Brace's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Russia
Posts: 603
Send a message via ICQ to Curly Brace
Default

Here's my PC: AMD 1700, 256 ram
10 for starting animation becomes heavy, but rotating well. Adding couple groups of images didn't dramatically chenged the situation
15: opening animation is impossible, but rotating well
So, for my PC 12 is the maximum for good perfomance
Curly Brace is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:18 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.