Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 09-27-2004, 04:47 PM   #1
Aquilo1974
Actionscript Rookie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 9
Default LoadVariablesNum Question

Okay, I'm using the LoadVariablesNum to pull information from an ASP page, and for whatever reason it takes between .2 and 60 seconds for it to complete (seems to be random).
I've got a built in retry timer, in which I just re-do the LoadVariablesNum.
Is there anything else I should be doing to cancel the previous request before retrying the LoadVariablesNum?
Aquilo1974 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2004, 08:56 AM   #2
farafiro
Addicted To FLASH
 
farafiro's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Egyptian in UAE
Posts: 12,436
Send a message via MSN to farafiro Send a message via Yahoo to farafiro
Default

use the LoadVars() function
__________________
‚€* GOD Is Near ‚€*
Questions Don't PM for Questions . Thanks
An eye for an eye, make the whole world blind
_____________________________________________GHANDI
farafiro is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:19 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.