Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 12-07-2004, 10:28 PM   #1
amvian
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 44
Exclamation drop down menu on flash movie

Hi I am creating the drop down menu
and I would like to put the flash movie under menu.

Here is the link
http://dev.irubin.com/notneutral/flash/test.html

When I roll over menu, I want the menu stay on the top of the flash movie.
Do u all have any idea how to do it.

I try wmode=trasparent and it is still not working

I am really appreciate your help!!
amvian is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2004, 10:44 PM   #2
Xeef
Off-Line
 
Xeef's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ibiza/Spain language :Hungarian/German/ abit English
Posts: 6,539
Default

Hmmmmm

it's not to helpfull to give a link to a html

code exampel help much more !

did you try :MovieClip.swapDepths() ?

Hmmmm

it's seams to my that this are diferent SWF on the same html ! right ?

how is if you change the order of them inside the html ?
__________________

test your self -->http://www.actionscript.org/forums/s...86&postcount=8
Xeef is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2004, 11:27 PM   #3
amvian
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 44
Default

yes it is the two different swf file in html
and i try the order as you mean.
it works ok.

BUT there is one more problem, my onMousemove for menu do not work if I put the wmode=transparent for menu. If I take it off, onMousemove event handler work.
Do you have any idea.

Thanks for your reply
amvian is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2004, 12:10 AM   #4
amvian
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 44
Arrow

my onMouseMove event handler is working in other browser except the Internet explorer

http://dev.irubin.com/notneutral/flash/test.html

anybody have idea.
my onMouseMove is working in IE if I DON'T SET the param wmode=transparent.
If I SET the param wmode=transparent, my onMouseMove event is not working in IE.

Please help!
thanks
amvian is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2004, 12:16 AM   #5
Xeef
Off-Line
 
Xeef's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ibiza/Spain language :Hungarian/German/ abit English
Posts: 6,539
Default

Hmmmmm

the easyes way woud definetly by not to do this in the HTML
mean instead to have 2 or more SWF embeded in it just have one SWF which loads the other SWFs

other wise no idea yet
__________________

test your self -->http://www.actionscript.org/forums/s...86&postcount=8
Xeef is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2004, 04:55 AM   #6
amvian
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 44
Default

I am going to play a lot of other flash files under menu.
so i cannot do in one file.

anybody please help
why onMouseMove is not working when
<param name="wmode" value="transparent" />

if I set
<param name="wmode" value="opaque" />
my menu onMouseMove works fine.
amvian is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:32 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.