Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 03-15-2005, 05:05 AM   #1
reyco1
To AS2.0 or not to AS2.0
 
Join Date: Mar 2005
Location: New York
Posts: 209
Send a message via AIM to reyco1 Send a message via MSN to reyco1 Send a message via Yahoo to reyco1
Default Binding components

Probably all are aware that you can only have component bindings in the first frame of the first scene only. Is there anyway that I can bind components anywhere else in the flash document?
reyco1 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2005, 02:25 AM   #2
reyco1
To AS2.0 or not to AS2.0
 
Join Date: Mar 2005
Location: New York
Posts: 209
Send a message via AIM to reyco1 Send a message via MSN to reyco1 Send a message via Yahoo to reyco1
Default

Anyone...?
reyco1 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:13 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.