Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press
Old 08-10-2005, 06:51 PM   #1
flatface
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 25
Default how to paste frames replace items in the library

sorry another quick question.

plan on copying a bunch of frames and running a jsfl to paste them in several flas but when I use the code:
curr_tl.pasteFrames();
I get a dialogue up asking me if I want to replace items in the library (which I do). If I copy a library item and try and paste it in the library with
fl.getDocumentDOM().clipPaste();
I get the same thing.
Is there any way I can skip this so i can run a few without having to hit OK for each?
flatface is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 09:19 AM   #2
hangalot
lala
 
hangalot's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: on the road
Posts: 2,858
Default

you would need to pull those elements into the library forst i would imagine
__________________
oi poloi
http://www.memorphic.com/news/
hangalot is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:09 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.