Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press

Go Back   ActionScript.org Forums > Supporting Technologies > Flash Remoting

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-28-2005, 12:00 PM   #1
jaci
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Default error regarding window component

Hi ,

Im currently working on a flash remoting project.Actually Im trying to load a movieclip inside a window component..I have given the linkage id for the movie clip..but I get a error saying "error opening url"

Actually I have given the symbol name of the movie clip to load as the content path..I don want to load any external file..Why am I getting this error? Im using flashmx2004

Why should we sometimes drag components on the stage and delete them to make them work..Is this error has something to do with ..please help

regards,
jaci

Last edited by jaci; 10-29-2005 at 05:01 AM.
jaci is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:54 PM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.