Home Tutorials Forums Articles Blogs Movies Library Employment Press

Go Back   ActionScript.org Forums > Flash General Questions > Other Flash General Questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-16-2006, 08:05 PM   #1
Flash Gordon
rather be programming
 
Flash Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: City of Angels
Posts: 10,140
Default Stage.width is never less than 115. Is this a bug?

ActionScript Code:
Stage.scaleMode = "noScale"; trace(Stage.width);

Try it! You can't get a Stage.width less than 115.

WHY???? Bug?
__________________
trace("Good bye Flash.") Log.i(TAG, "Hello Droid");
Flash Gordon is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2006, 03:08 AM   #2
CyanBlue
Super Moderator
 
CyanBlue's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Centreville, VA
Posts: 26,666
Default

I get 550 when I paste that code to the new movie...
If I resize the stage(Ctrl+J) to 300x200, I get 300... Hm...
__________________
CyanBlue / Jason Je / Macromedia Certified Flash Developer & Designer
http://CyanBlue.FlashVacuum.com
http://www.FlashVacuum.com
http://tutorials.FlashVacuum.com

Do NOT PM, Email or Call me... Your question belongs right in this forum...
CyanBlue is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2006, 03:17 AM   #3
Flash Gordon
rather be programming
 
Flash Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: City of Angels
Posts: 10,140
Default

image attached:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	98
Size:	3.8 KB
ID:	16037  
__________________
trace("Good bye Flash.") Log.i(TAG, "Hello Droid");
Flash Gordon is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2006, 03:22 AM   #4
CyanBlue
Super Moderator
 
CyanBlue's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Centreville, VA
Posts: 26,666
Default

Hm... w_txt on the stage...
PHP Code:
Stage.scaleMode "noScale";
trace(Stage.width);
w_txt.text Stage.width
Published the SWF/HTML file and checked in IE, and I get 0...
__________________
CyanBlue / Jason Je / Macromedia Certified Flash Developer & Designer
http://CyanBlue.FlashVacuum.com
http://www.FlashVacuum.com
http://tutorials.FlashVacuum.com

Do NOT PM, Email or Call me... Your question belongs right in this forum...
CyanBlue is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2006, 03:58 AM   #5
oldnewbie
Banned by AS.org Staff
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 10,533
Default

Stage's width and height has to be checked through an .html, not (and can't be accurately checked...) within the application.
oldnewbie is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2006, 04:00 AM   #6
Flash Gordon
rather be programming
 
Flash Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: City of Angels
Posts: 10,140
Default

Quote:
Originally Posted by oldnewbie
Stage's width and height has to be checked through an .html, not within the application.
It traces the stage correctly for me as long as it is 115 or greater. Anything less that that doesn't trace correctly. It just trace 115.
__________________
trace("Good bye Flash.") Log.i(TAG, "Hello Droid");
Flash Gordon is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2006, 04:29 AM   #7
oldnewbie
Banned by AS.org Staff
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 10,533
Default

I did say accurately, didn't I?

Check it through an html and displayed in a textfield, as CyanBlue suggested!
oldnewbie is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2006, 05:57 AM   #8
Xeef
Off-Line
 
Xeef's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ibiza/Spain language :Hungarian/German/ abit English
Posts: 6,539
Default

View / File / Cotrol / Debug (and laso minimize maximize and close )

they needs to by somewhere !!!

whit a width of less then X they woudn't have place to showup properly !

embeded in HTML they aren't there so you can set the size as you desire but not if you test it (you still can set it but it will not by corect as described above)


Quote:
Published the SWF/HTML file and checked in IE, and I get 0
Hmmmmmmmmmmmmmmm

how they heck can you read something on a page whit a width of 0 ???
__________________

test your self -->http://www.actionscript.org/forums/s...86&postcount=8
Xeef is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
onResize / Stage.width not read on initial load with firefox moopa ActionScript 2.0 5 04-07-2006 04:17 AM
Stage.width ( is changing? ) remco-v ActionScript 2.0 8 03-02-2005 11:31 AM
Stage.width and Stage.height not returning correct values? Rossman ActionScript 2.0 4 03-25-2004 01:36 AM
Stage.height & Stage.width return 0 blakeCG ActionScript 1.0 (and below) 2 03-17-2004 04:10 PM
Stage.width & Stage.height CyanBlue ActionScript 1.0 (and below) 6 04-01-2003 09:58 AM


All times are GMT. The time now is 10:49 AM.

///
Follow actionscriptorg on Twitter

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Copyright 2000-2013 ActionScript.org. All Rights Reserved.
Your use of this site is subject to our Privacy Policy and Terms of Use.